Σύγκριση BTEXS σε ελαιόλαδο από Static και Dynamic Ht3
Τα οφέλη για την υγεία από την κατανάλωση ελαιόλαδου ως μέρος μιας υγιεινής διατροφής φτάνουν πίσω στα μέσα της δεκαετίας του 1950. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, το ενδιαφέρον για τον χαρακτηρισμό άλλων συστατικών των ελαιολάδων περιελάμβανε τον προσδιορισμό της συγκέντρωσης βενζολίου, τολουολίου, αιθυλοβενζολίου, ξυλολίου και στυρολίου (BTEXS). Μερικές από αυτές τις ενώσεις απαντώνται στη φύση, ενώ άλλες μπορεί να εισαχθούν μέσω της επεξεργασίας του ελαιολάδου.
Η μέθοδος που προτείνεται για τον προσδιορισμό του BTEXS στο ελαιόλαδο είναι το static headspace.
Διαβάστε αυτήν τη σημείωση εφαρμογής που αναπαράγει ορισμένες από τις στατικές παραμέτρους που βρίσκονται σε αυτήν την προτεινόμενη μέθοδο με τα στατικά χαρακτηριστικά του SCION Instruments HT3.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Αέρια Χρωματογραφία - Φασματοσκοπία Μάζας
Αέρια Χρωματογραφία - Φασματοσκοπία Μάζας
Αέρια Χρωματογραφία
Αέρια Χρωματογραφία