Υπηρεσίες & Υποστήριξη

Το RIGAS LABS παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών υποστήριξης προϊόντων με εκπαιδευτικές εκπαιδεύσεις, βιβλιοθήκες εφαρμογών, εγχειρίδια οργάνων και εταιρικά ενημερωτικά δελτία

Στόχος του RIGAS LABS είναι η ευκολία χρήσης των οργάνων του.

Με την αγορά κάθε νέου οργάνου, θα προγραμματίσουμε την εγκατάσταση και την εκκίνηση του μαζί σας. Ένας μηχανικός σέρβις RIGAS LABS θα εκτελέσει τη ρύθμιση, θα διασφαλίσει ότι εκτελείται ομαλά και θα αφιερώσει επιπλέον χρόνο με το προσωπικό σας για να το εκπαιδεύσει επιτόπου στη χρήση του συστήματος στις καθημερινές λειτουργίες ρουτίνας τους.

Με την παράδοση ενός νέου συστήματος υπάρχουν πολλές επιλογές για την αποτελεσματική εισαγωγή των οργάνων στο εργαστήριο. Αυτές οι επιλογές κυμαίνονται από είτε βασική εκπαίδευση στη χρήση οργάνων είτε βοήθεια για την αναπαραγωγή μιας τρέχουσας μεθόδου στο νέο σύστημα, έως την εκπαίδευση του προσωπικού του εργαστηρίου σας για να αυξήσετε την αποδοχή ενός άλλου επιπέδου αυτοματισμού.

Μόλις το σύστημα τεθεί σε λειτουργία και παρουσιαστεί μια ερώτηση ή πρόβλημα, το RIGAS LABS θα εγγυηθεί αποτελεσματική απόκριση προκειμένου να περιοριστεί ο χρόνος διακοπής λειτουργίας στο απόλυτο ελάχιστο. Το τμήμα σέρβις RIGAS LABS με κορυφαίους επαγγελματίες σέρβις είναι έτοιμο να σας βοηθήσει τόσο με τα όργανα RIGAS LABS όσο και με μη RIGAS LABS και να παρέχει εκτεταμένη προστασία και εξατομικευμένη υποστήριξη που οδηγεί σε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και μεγαλύτερη παραγωγικότητα για το εργαστήριό σας.

Συμπληρώστε, υπογράψτε και στείλτε ένα ΚΛΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ στο service@rigaslabs.gr

Υπηρεσίες υποστήριξης προϊόντων

Εγγύηση

Η Rigas Labs εγγυάται ανεπιφύλακτα τα προϊόντα της να είναι απαλλαγμένα από ελαττώματα στα υλικά και την κατασκευή για την καθορισμένη χρονική περίοδο εγγύησης. Η εξυπηρέτηση των προϊόντων οργάνων προσφέρεται μέσω του τμήματος σέρβις μας ή αντιπροσωπευτικών οργανισμών επιτόπιας εξυπηρέτησης.

Συντήρηση

Μόλις το σύστημα τεθεί σε λειτουργία, είναι σημαντικό να διατηρείτε τη συντήρηση ή άλλο χρόνο διακοπής λειτουργίας όσο το δυνατόν συντομότερο. Ένα προσεκτικά σχεδιασμένο Πρόγραμμα Προληπτικής Συντήρησης θα ελαχιστοποιήσει το χρόνο διακοπής λειτουργίας και θα μεγιστοποιήσει τους χρόνους απόκρισης σε επίπεδο προτεραιότητας. Η υψηλά καταρτισμένη ομάδα σέρβις της Rigas Labs θα εκτελέσει προγραμματισμένη προληπτική συντήρηση και θα δώσει οδηγίες στο προσωπικό σας πώς να συντηρεί το σύστημα και να εκτελεί μικρές επισκευές.

Υπηρεσίες Επικύρωσης Εργαστηριακού Εξοπλισμού

Προσφέρονται υπηρεσίες συμμόρφωσης και πιστοποίησης για αναλυτικά όργανα, εργαστηριακό εξοπλισμό και ανάπτυξη επιχειρησιακών διαδικασιών. Οι εκπαιδευμένοι μηχανικοί μας εφαρμόζουν πρωτόκολλα επιτόπιας πιστοποίησης εγκατάστασης (IQ), λειτουργικής πιστοποίησης (OQ) και πιστοποίησης απόδοσης (PQ) για εργαστηριακό εξοπλισμό και παρέχουν επικυρωμένα δεδομένα και τεκμηρίωση για να διασφαλίσουν τη συμμόρφωση με την GMP/GLP.

Συμβάσεις παροχής υπηρεσιών

Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία του συστήματος, απαιτείται σέρβις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Τα συμβόλαια υπηρεσιών είναι διαθέσιμα για όργανα μετά την αρχική περίοδο εγγύησης. Το RIGAS LABS προσφέρει συμβόλαιο υπηρεσιών πολλαπλών επιπέδων, το καθένα σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στο επίπεδο απόδοσης που απαιτείται για τις εφαρμογές σας. Τα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ RIGAS θα επικοινωνήσουν μαζί σας και θα προγραμματίσουν την εξυπηρέτησή σας πριν από την ημερομηνία λήξης του σε όλο τον εξοπλισμό σύμφωνα με το συμφωνητικό σέρβις σας.

Μαθήματα κατάρτισης

Μετά την υπηρεσία εκκίνησης και εκπαίδευσης βασικών λειτουργιών με κάθε νέο σύστημα, το RIGAS LABS προσφέρει μια σειρά εξειδικευμένων μαθημάτων που κυμαίνονται από ένα βασικό μάθημα έως ένα μάθημα ανάπτυξης μεθόδου εκ των προτέρων.

Υπηρεσίες & Υποστήριξη Εργαστηριακής Πληροφορικής

Το RIGAS LABS θα σας βοηθήσει να ενοποιήσετε τις λύσεις Thermo Scientific LIMS, CDS, ELN με εξοπλισμό, συστήματα διαχείρισης εγγράφων και εταιρικά συστήματα. Η σύνδεση των εργαστηριακών λειτουργιών σας με την επιχείρηση επιτρέπει μεγαλύτερη διορατικότητα και ταχύτερη λήψη αποφάσεων.

Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες

Το RIGAS LABS προσφέρει μια πλήρη σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων και μαθημάτων.

Σεμινάρια

Σεμινάρια συνάντησης χρηστών που επικεντρώνονται σε νέα όργανα και εφαρμογές διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα. Βλέπω Εκδηλώσεις μενού για ανακοίνωση σεμιναρίου

Μαθήματα κατάρτισης

Οι βέλτιστες ρυθμίσεις στην τάξη και οι εκπαιδευτές παγκόσμιας κλάσης ενισχύουν την μαθησιακή εμπειρία σας, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε μεγαλύτερη παραγωγικότητα ενώ παράλληλα διευρύνετε την επάρκεια των χρηστών του προσωπικού σας.

Οι ειδικοί στους κλάδους τους, οι εκπαιδευτές μας προσφέρουν μια ποικιλία εκπαιδευτικών λύσεων, για να διασφαλίσουν ότι οι πελάτες μπορούν να αποκομίσουν τη μεγαλύτερη αξία από την επένδυσή τους και οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις κατάλληλες για τις εκπαιδευτικές συνεδρίες. Προσαρμοσμένη εκπαίδευση στην τοποθεσία σας είναι διαθέσιμη για τα περισσότερα από τα εκπαιδευτικά μας μαθήματα.

Online Εκπαίδευση

Τα διαδικτυακά μας μαθήματα προσφέρουν έναν βολικό τρόπο για να προωθήσετε τις γνώσεις σας, να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο εργαστήριο και να μάθετε για νέα προϊόντα και εφαρμογές. Όταν οι περιορισμοί του προϋπολογισμού καθιστούν ένα μάθημα φυσικής προπόνησης μη πρακτικό, τα μαθήματα e-Learning προσφέρουν την ποιοτική εκπαίδευση που χρειάζεστε χωρίς να αφήνετε ποτέ την άνεση του γραφείου ή του εργαστηρίου σας.

Δείτε παρακάτω για τα διαθέσιμα εκπαιδευτικά μαθήματα:

Θερμοεπιστημονικά Εκπαιδευτικά Μαθήματα Διαδικτυακά Εκπαιδευτικά Μαθήματα Thermo Scientific

Επικοινωνήστε μαζί μας Ομάδα υποστήριξης